Theaterinfo ‘Doe jij het licht uit?’

‘Doe jij het licht uit?” is een muzikale theatervoorstelling gemaakt door drie muzikanten en tegelijkertijd verhalenvertellers. De heren hebben furore gemaakt met hun debuut voorstelling ‘Van Tennessee naar Tivoli’. Deze keer nemen ze je lichtjaren mee. Licht staat voor warmte, Licht staat voor Eindhoven, Licht staat voor techniek, Licht staat voor nieuw leven, hoop en nog veel meer. Alles komt samen in deze verlichtende voorstelling ‘Doe jij het licht uit?’.
Reinout, Robert en Roel gebruiken de gloeilamp om hun verhalen in het zonnetje te zetten of de sfeer weer te geven. Licht in het theater is als muziek onder een film.

Robert Spronk op toetsen, is mede bekend vanwege zijn strak studiowerk op de toetsen, veelzijdige composities voor koren, orkesten en ensembles.

Roel Timmers, schrijver van de gedichtenbundel ‘ZOmaargedichtjes2022’, is bekend als zanger van The Buttshakers Show en zijn solowerk als TimsMusic.

Reinout Brocken heeft samengewerkt met o.a. Johnny Logan, Xander de Buisonjé en gespeeld met concertpianist Ivo Janssen. In de voorstelling bespeelt hij de basgitaar en cello.

De driestemmige samenzang is een waar lichtpunt in de voorstelling.

De nummers worden gebracht door (vlnr):

Techniek gedeeltelijk in handen van:

  • Sjef Schilders (Geluidstechniek)
  • Guus Timmers (Videotechniek)

Bekijk hier de promo van een eerder voorstelling: