Het doek is gevallen!

Op 18 juni 2021 is de song ‘Camelia in Tivoli’ voor het eerst ten gehore gebracht aan Anneke en Peter. Uit dit lied is in het half jaar erna onze allereerste theatervoorstelling geboren: ‘Van Tennessee naar Tivoli’.

De premiere van de voorstelling was op vrijdagavond 11 februari in de Weeffabriek in Geldrop (toen nog Hofdael). Deze voorstelling was direct uitverkocht door uiteraard en zoals het hoort, familie en vrienden.

In de maanden die volgden hebben we de voorstelling aangescherpt en uitgebreid tot een voorstelling van een uur en drie kwartier. Prachtige verhalen met parels van liedjes, geinige gedichten en scherpe interacties.

Zonder enige ervaring met theater of contacten zijn we op pad gegaan en hebben we uiteindelijk 12 voorstellingen gespeeld, waarvan drie uitverkochte zalen, 580 bezoekers en 232 verkochte gedichtenbundels!

Nu is het avontuur ten einde. Het doek voor ‘Van Tennessee naar Tivoli’ is gevallen. Met heel veel dank voor Sjef Schilders, Guus Timmers, Reinout Brocken, Joep Timmers en Robert Spronk voor de technische en muzikale ondersteuning en samenwerking, de lol, het avontuur, het vertrouwen en doorzettingsvermogen. Maar ook grote dank aan het thuisfront voor het aanhoren van nieuw materiaal en het gemis door onze afwezigheid.

Met onze prille ervaring en vooral ons enthousiasme keren we in februari 2024 terug met een spik splinter nieuwe voorstelling genaamd ‘Enkele Reis Mars‘ met in de hoofdrol Johnny Wandel. Dat belooft wat!

Dank je wel dat je erbij was! TAXI!

Robert, Reinout, Sjef, Guus, Joep en Roel